Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.
Míg a vadas alap párolódik, addig kockára vágjuk az őzcombot, majd olajon addig pároljuk, míg a vizet el nem főtte.
Amikor a zsírjára pirult hozzáadjuk a leturmixolt vadast, és puhára pároljuk.
Tejfölből, mustárból liszttel habarást csinálunk, a húsra öntjük, és jól összeforraljuk.
Ízesíthetjük: cukorral, borssal és citrommal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek burgonyakrokett vagy tészta illik mellé.
Száraz fehérbort kínáljunk hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát összevágjuk, vadas alap, zsírjára pirult, leturmixolt vadast, húsra öntjük, burgonyakrokett, összeforraljuk, Ízesíthetjük, babérlevelet, összevágjuk, vöröshagyma, leturmixolt, hozzáadjuk, hozzáadjuk, babérlevél, lepirítjuk, fokhagymát, csinálunk, Tejfölből, zöldséget, párolódik, mustárból, fehérbort, sárgarépa, fehérrépa, citrommal, fokhagyma, kínáljunk, pároljuk, őzcombot, zsírjára, őzcomb, sárgarépa, fehérrépa, vöröshagyma, fokhagyma, Csipet őrölt bors, babérlevél, Tejföl, Mustár, Cukor, Olaj,
|
|
|
|
|