Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az epreket megmosom és megpucolom, majd apróra vágom. 2/3-t összeturmixolom a joghurttal, mézzel, citromlével és a tejjel. Tálalásig a hűtőbe teszem a keveréket.
A maradék epret összeturmixolom a porcukorral. Ha már pürészerű az állaga akkor kész. Belekeverem a hűtőbe tett keverébe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.04 18:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
epreket megmosom, hűtőbe teszem, maradék epret, állaga akkor, hűtőbe tett, összeturmixolom, összeturmixolom, Eperkrémleves, porcukorral, citromlével, Belekeverem, megpucolom, joghurttal, Tálalásig, keveréket, pürészerű, keverébe, porcukor, megmosom, kiskanál, evőkanál, étvágyat, citromlé, evőkanál, maradék, epreket, akácméz, kívánok, joghurt, tejjel, teszem, natúr joghurt, evőkanál akácméz, kiskanál citromlé, eper, evőkanál porcukor,
|
|
|
|
|