Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéshúst félujjnyi csíkokra vágom, szintúgy a szalonnát is, amit lepirítok. A félkarikára vágott hagymával összepirítom és a húst rátéve, zsírjában pirítva megpárolom, majd hozzáteszem a fűszereket. Amikor félig megfőtt, akkor teszem hozzá a paradicsompürét. A fehérbort csak akkor öntöm bele, mielőtt elkészül. A körethez a hagymát és a szalonnát apró kockára vágom, a szalonnát kissé lepirítom. Utána együtt pirítom tovább a hagymával és a tarhonyával, végül, mielőtt felengedem a vízzel, beleteszem a paprikát, a paradicsomot, valamint a fűszerpaprikát is. Fedő alatt megpárolom, ízlésesen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.05 14:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéshúst félujjnyi, félkarikára vágott, húst rátéve, fehérbort csak, szalonnát apró, szalonnát kissé, paradicsompürét, fűszerpaprikát, paradicsompüré, összepirítom, paradicsomot, pirospaprika, zöldpaprika, hozzáteszem, félkarikára, tarhonyával, tarhonyával, megpárolom, sertéshúst, beleteszem, felengedem, megpárolom, fűszereket, paradicsom, szalonnát, félujjnyi, szalonnát, lepirítok, hagymával, ízlésesen, zsírjában, lepirítom, csipet, gerezd fokhagyma, paradicsom, burgonya, csipet bors, csipet őrölt bors, hagyma, fehérbor, paradicsompüré, pirospaprika, zöldpaprika, szalonna füstölt, tarhonya, sertés lapocka,
|
|
|
|
|