Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellfilét megmosom, majd apró kockákra vágom. Egy mély fazékban felhevítem az olajat, ráteszem a húskockákat és fehéredésig pirítom. Megtisztítom a zöldségeket és felkockázom, felkarikázom őket. A következőket: hagyma, zeller, karalábé, répa, fehér répa, gomba, a húshoz adom. Felöntöm 2 liter vízzel, hozzáadom az 1 teáskanál tárkonyt és a 4 erőleves kockát, majd forrás után, fedő alatt, takarék lángon, mindent puhára főzök. Legvégül, a leveshez adom a zöldborsót és azt is puhára főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.11 19:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellfilét megmosom, mély fazékban, húshoz adom, leveshez adom, csirkemellfilét, csirkemellfilé, Megtisztítom, következőket, felkarikázom, zöldségeket, felkockázom, Csirkeleves, húskockákat, fehéredésig, mindenkinek, leveskocka, felhevítem, zöldborsót, zöldborsó, hozzáadom, teáskanál, tárkonyt, ráteszem, erőleves, fazékban, karalábé, karalábé, kockákra, Legvégül, Felöntöm, csirkemellfilé, étolaj, marék zöldborsó, karalábé, csomag vegyes zöldség, csipet, csipet bors, gomba, tárkony, leveskocka,
|
|
|
|
|