Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kefirben elkeverem a mustárt, a sót és a borsot. A megtisztított hagymát lereszelem, és ugyancsak a mártásba keverem. A meghámozott burgonyát a megmosott, kicsumázott héjas almával és a tisztított, héjas retekkel együtt kockára vágom, és azonnal beleforgatom a mártásba. Ezután beleteszem a sajtot, amit szintén kockázok, majd a salátástálat befedem, és a hűtőszekrényben két-három órán keresztül érlelem. Tálalás előtt óvatosan felkeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2014.05.30 21:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kefirben elkeverem, megtisztított hagymát, mártásba keverem, meghámozott burgonyát, salátástálat befedem, hűtőszekrényben két-három, hűtőszekrényben, megtisztított, beleforgatom, salátástálat, kicsumázott, meghámozott, lereszelem, lilahagyma, beleteszem, tisztított, felkeverem, sajtsaláta, elkeverem, trappista, ugyancsak, fehérbors, burgonyát, keresztül, megmosott, burgonya, mártásba, mártásba, retekkel, kefirben, kockázok, óvatosan, trappista sajt, főtt burgonya, csipet bors, alma, lilahagyma, mustár, kefir, fehérbors, csokor retek,
|
|
|
|
|