Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Robotgéppel kikeverjük a mascarponét, a pudingport, a tejszínhabport, a vaníliás cukrot, a kristálycukrot, melyekhez a tejet fokozatosan öntjük hozzá. Egy üvegtálat kibélelünk rumos kávéba mártott babapiskótával, de ne áztassuk el a piskótát, mert a krémtől megpuhul. Erre mehet az elkészített krém fele, majd kakaóport hintünk rá, aztán újabb mártogatott piskótaréteg következik. Végül a krém másik felét is ráöntjük, megszórjuk kakaóporral. A tökéletes íz és állag elérése érdekében 1 napra hűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom
|
|
|
|
1 komment
|
17 ember kedveli
|
julia28
2012.06.08 15:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
tothanikorozsa |
2012.08.01. 19:15 (#1) |
|
 |
Nagyon guszta,ki fogom próbálni!
Köszi! |
| |
|
|
|
vaníliás cukrot, tejet fokozatosan, üvegtálat kibélelünk, krémtől megpuhul, elkészített krém, krém másik, babapiskótával, tejszínhabport, kristálycukrot, tejszínhabpor, piskótaréteg, elkészített, babapiskóta, fokozatosan, mártogatott, Robotgéppel, kakaóporral, mascarponét, készíthető, kikeverjük, pudingport, kibélelünk, megszórjuk, következik, mascarpone, érdekében, tökéletes, kakaóport, melyekhez, üvegtálat, pudingpor, tiramisum, evőkanál cukor, kakaó szóráshoz, doboz mascarpone, csomag hidegen készíthető, vanília pudingpor, csomag tejszínhabpor, csomag vaníliás cukor, csomag babapiskóta, adag kávé, evőkanál rumaroma,
|
|
|
|
|