Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felaprított vöröshagymát dinszteld meg. A felkockázott csirkemellet és a felszeletelt gombát tedd rá, és pirítsd meg.
Szórd meg némi pirospaprikával, illetve sózd, borsozd, majd öntsd hozzá a tejszínt, a vizet. Morzsold bele a két füstölt kockát, és párold puhára. Időnként, ha szükséges, az elfőtt vizet pótold. A lisztet a tejföllel és egy merőkanálnyi szafttal keverd össze, és habard be vele a ragut. Nagyjából 10 percig főzd így, és már tálalhatod is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nokedlivel, tésztával , de rizzsel sem rossz.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ildi34
2011.12.30 18:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felaprított vöröshagymát, felkockázott csirkemellet, felszeletelt gombát, elfőtt vizet, merőkanálnyi szafttal, pirospaprikával, csirkemellfilé, merőkanálnyi, vöröshagymát, csirkemellet, pirospaprika, felkockázott, felszeletelt, vöröshagyma, felaprított, csirkeragu, Nokedlivel, tálalhatod, tésztával, szükséges, dinszteld, tejföllel, Nagyjából, evőkanál, tejszínt, szafttal, Időnként, Morzsold, rizzsel, lisztet, illetve, gomba, tejföl, csirkemellfilé, liszt, füstölt kocka, evőkanál olaj, tejszín, vöröshagyma, pirospaprika, bors,
|
|
|
|
|