Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A szalonnát eközben apró kockákra szeleteljük, majd a leszűrt tészta lábasába öntjük és tartalék lángon zsírjára sütjük.
Ha kisült a szalonna, hozzáöntjük a lecsöpögtetett tésztát és jól összeforgatjuk.
Belekeverjük az apróra morzsolt túrót, sóval igény szerint ízesítjük. Ekkor már elzárhatjuk alatta a tűzhelyet, készen vagyunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
idppp |
2016.12.08. 12:50 (#1) |
|
 |
Ez nem túrós csusza, hanem túrós tészta! A túrós csusza csuszatésztából készül - ez alapvető, elemi dolog -, mégpedig 8 tojásosból! Nem kenyérszalonnát használunk hozzá, mert annak nincs íze, hanem csemege szalonnát! Nem keverjük össze a kifőtt tésztát túróval, azt tetszés szerint mindenki maga teszi a tányérján levő csuszára a tejföllel együtt! |
| |
|
|
|
tésztát megfőzzük, szalonnát eközben, leszűrt tészta, lecsöpögtetett tésztát, apróra morzsolt, kenyérszalonna, összeforgatjuk, lecsöpögtetett, Belekeverjük, elzárhatjuk, szeleteljük, fodroskocka, hozzáöntjük, leszűrjük, megfőzzük, tűzhelyet, ízesítjük, szalonnát, lábasába, étvágyat, morzsolt, kockákra, szalonna, tartalék, zsírjára, leszűrt, vagyunk, tésztát, tésztát, szerint, eközben, nagy fodroskocka tészta, túró, szelet kenyérszalonna, tejföl,
|
|
|
|
|