Fogás: főétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét megmossuk és alaposan besózzuk.A sót kívül és belül is bőven tehetünk rá. A külső részre borsot a belsőre majorannát is tegyünk.A csirkét mindenhol leöntjük olvasztott vajjal,és aláöntjük a fehérbort
fóliával lefedjük ,sütőbe enyhe tűzön sütjük,közben folyamatosan ellenőrizzük,hogy kell-e pótolni a bort.Mikor a hús puhára sűlt,vékony szalonnaszeletekkel borítjuk be,majd a sütőbe visszatéve ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazi farsangi különlegesség.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 09:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét megmossuk, külső részre, belsőre majorannát, csirkét mindenhol, sütőbe visszatéve, különlegesség, folyamatosan, ellenőrizzük, olvasztott, visszatéve, majorannát, ropogósra, mindenhol, majoranna, megmossuk, aláöntjük, fehérbort, Részeges, alaposan, farsangi, borítjuk, besózzuk, lefedjük, leöntjük, fóliával, szalonna, tehetünk, tegyünk, csirkét, pótolni, belsőre, közepes méretű egész csirke, füstölt szalonna, fehér, borsmajoranna,
|
|
|
|
|