Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát vékonyra felszeletelem, a gombát összevágom. Az olajban megpirítom a hagymát, hozzáadom a májat és addig kevergetem, míg megfehéredik a máj. Ráteszem a gombát, ráöntöm a tejfölben elkevert mustárt és a tejszínt. Borsozom,hozzáadom a zöldfűszereket és lefedve, 10-15 percig párolom. Csak a végén sózom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizs, vagy főtt krumpli illik hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
csordasne
2014.03.02 20:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát vékonyra, gombát összevágom, olajban megpirítom, tejfölben elkevert, végén sózom, zöldfűszereket, felszeletelem, megfehéredik, főzőtejszín, bazsalikom, összevágom, megpirítom, kevergetem, hozzáadom, tejfölben, hozzáadom, csirkemáj, csirkemáj, tejszínt, vékonyra, Mustáros, Ráteszem, elkevert, Borsozom, olajban, párolom, hagymát, ráöntöm, hagymát, lefedve, oregáno, étolaj, hagyma, csirkemáj, gomba, mustár, főzőtejszín, csipet, csipet bors, csipet oregáno, csipet bazsalikom, csomag tészta, pohár tejföl,
|
|
|
|
|