Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojást és a cukor alaposan felverjük, hozzáadjuk az olajat, ezzel is habosra verjük. A lisztet összeszitáljuk a kakaóval, a szódabikarbónával és a keményítővel, majd beleforgatjuk a tojásba.
Megsütjük, két lapba vágjuk.
A trüffelkrémhez felmelegítjük a tejszínt 2 adagban, 3-2 dl arányban, a nagyobb adagban elkeverjük a fehér csokit, a másikban az étcsokit, és legalább 6 órára hűtőbe tesszük.
Ha már jó hidegek, kemény habot verünk belőlük.
Az alsó lapot megkenjük lekvárral, majd az étcsokis krémmel, rátesszük a másik lapot, megkenjük ezt is lekvárral, ráhalmozzuk a fehércsokis krémet, és bekenjük az oldalakat is. Fahéjjal megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kívánatossá tehetjük néhány marcipán figurával ami megtöri a fekete-fehér látszatát.Gyerekzsúrokra kiváló mert mutatós és finom.
|
|
|
|
0 komment
|
22 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 18:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukor alaposan, lisztet összeszitáljuk, trüffelkrémhez felmelegítjük, nagyobb adagban, fehér csokit, alsó lapot, étcsokis krémmel, másik lapot, fehércsokis krémet, fekete-fehér látszatát, napraforgóolaj, trüffelkrémhez, összeszitáljuk, szódabikarbóna, Gyerekzsúrokra, beleforgatjuk, felmelegítjük, ribizlilekvár, keményítővel, Trüffeltorta, Kívánatossá, ráhalmozzuk, fehércsokis, hozzáadjuk, megszórjuk, elkeverjük, felverjük, megkenjük, oldalakat, Megsütjük, látszatát, lekvárral, keményítő, keményítő, figurával, rátesszük, liszt, cukor, tojás, evőkanál kakaópor, keményítő, evőkanál napraforgóolaj, tejszín, étcsoki, fehér csoki, ribizlilekvár, szódabikarbóna, keményítő,
|
|
|
|
|