Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bordákat kiklopfolom ,besózom és borsozom, majd félreteszem egy kicsit.
A gombát felszeletelem,úgy mint a hagymát is.
Olajat hevítek egy serpenyőben és a hagymát megpirítom rajta.
A gombát ráteszem a hagymára, sózom és borsozom közben . Átkeverem és hagyom párolódni. Elég sok nedvességet fog engedni, ezt el kell párolni , s addigra már puha.is lesz.
Egy másik serpenyőben kis olajat melegítek és a karaj szeleteket rárakom.Mindkét oldalon hirtelen szép pirosra sütöm.A fokhagymát most teszem bele. Kb: 1-1. 5 dl vizet öntök alá is puhára párolom.Kevés folyadék maradjon alatta.
Egy közepes tepsit kiolajozok és egymás mellé teszem a karaj szeleteket.A gombás hagymát elosztom rajta és a tetejére gazdagon reszelt sajtot szórok.
A sütő grill részén kb: 15-18 perc alatt megpirítom.
Tálalásra kész.
Izlésszerinti körettel lehet kinálni.
Burgonyapüré, rizi-bizi, párolt rizs.
Jó étvágyat kivánok hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti a füstölt sajtot adhat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.18 23:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bordákat kiklopfolom, gombát felszeletelem, hagymát megpirítom, gombát ráteszem, másik serpenyőben, karaj szeleteket, fokhagymát most, közepes tepsit, gombás hagymát, tetejére gazdagon, sütő grill, füstölt sajtot, felszeletelem, Izlésszerinti, Burgonyapüré, serpenyőben, kiklopfolom, félreteszem, sertésborda, nedvességet, serpenyőben, megpirítom, megpirítom, kiolajozok, szeleteket, szeleteket, fokhagymát, melegítek, Átkeverem, Tálalásra, párolódni, fokhagyma, elosztom, hirtelen, Gombával, borsozom, gazdagon, folyadék, szelet borda, bors, olaj, gomba, közepes hagyma, kakukkfű, sajt, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|