Fogás: leves, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehéredésig pirítjuk.
3. A zöldségeket felkarikázzuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt és a szárított petrezselymet és tovább pirítjuk együtt. Amikor megpuhultak, beletesszük az erőleveskockákat, a hagymát majd felöntjük vízzel.
4. Forrás után, fedő alatt, takaréklángon addig főzzük, míg minden megpuhul. Amikor már majdnem puha a többi zöldség, akkor adjuk hozzá a zöldborsót a leveshez.
5. Egy kis tálba öntjük a tejszínt, és rámerünk 3-4 merőkanál levest, simára keverjük és a leveshez adjuk.
6. Jól megkavarjuk az egészet és még egy kis tárkonyt morzsolunk bele.
7. Amikor újra forr, belecsavarjuk a citrom levét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
davidnegizus |
2013.11.21. 16:33 (#1) |
|
 |
Nagyon finom leves. köszönöm.
|
| |
|
|
|
húshoz adjuk, szárított petrezselymet, hagymát majd, többi zöldség, leveshez adjuk, citrom levét, erőleveskockákat, csirkemellfilét, csirkemellfilé, belecsavarjuk, felkarikázzuk, petrezselymet, takaréklángon, petrezselyem, felhevítjük, fehéredésig, megpuhultak, beletesszük, vöröshagyma, főzőtejszín, zöldségeket, megkavarjuk, elkészítés, morzsolunk, zöldborsót, Hozzáadjuk, csirkeragu, sárgarépa, felöntjük, szárított, fehérrépa, Tárkonyos, egész csirkemellfilé, olaj, sárgarépa, fehérrépa, kisebb darab karalábé, kisebb zeller, vöröshagyma, zöldborsó, főzőtejszín, citrom leve, petrezselyem,
|
|
|
|
|