Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük (először a ricottát a tojásokkal és a tejföllel, majd a kristálycukor, vaníliáscukor, só következik, a szódabikarbónával elkevert lisztet a végén dolgozzuk a masszába.)
Magasabb falú serpenyőben kétujjnyi olajat forrósítunk, amikor az olaj eléri a megfelelő hőfokot (próbaként beledobunk egy pici masszát), teáskanálnyi kupacokat teszünk a serpenyőbe, és a fánkgolyókat egyenletesen aranybarnára sütjük.
Felmelegített házi készítésű sárgabarack lekvárral kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség: 800 Ft
költség egy főre: 133 Ft
elkészítettem: 5 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
összes hozzávalót, szódabikarbónával elkevert, végén dolgozzuk, olaj eléri, megfelelő hőfokot, pici masszát, fánkgolyókat egyenletesen, szódabikarbóna, vaníliáscukor, kristálycukor, Felmelegített, összekeverjük, vaníliáscukor, kristálycukor, elkészítettem, fánkgolyókat, teáskanálnyi, egyenletesen, aranybarnára, sárgabarack, serpenyőben, Ricottafánk, sárgabarack, forrósítunk, tojásokkal, következik, serpenyőbe, hozzávalót, alkalommal, beledobunk, lekvárral, tejföllel, megfelelő, ricotta, liszt, tojás, tejföl, szódabikarbóna, kristálycukor, vaníliáscukor, csipet, olaj, sárgabarack lekvár,
|
|
|
|
|