Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A finomra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk az apróra vágott paprikát és paradicsomot, és a tűzhelyről félrehúzva feloldjuk benne a fűszerpaprikát.
Beletesszük a 2 x 2 cm-es kockákra vágott halat, megsózzuk és erős tűzön kevés folyadék pótlásával megpároljuk benne.
Ezután tejfölt keverünk el liszttel csomómentesre, hőkiegyenlítjük, és az ételhez adjuk. Kiforraljuk, és ha kell, még sózzuk. A csuszához a szalonnát apró kockára vágjuk, majd kipirítjuk.
A tésztát sós, forrásban lévő vízben, főzzük ki, szűrjük le, majd a szalonna zsírjával keverjük össze. Halmozzuk rá a túrót, a tejfölt, a szalonnát, és 160 fokos sütőben melegítsük össze őket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.10 18:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
finomra vágott, apróra vágott, tűzhelyről félrehúzva, ételhez adjuk, szalonnát apró, szalonna zsírjával, hőkiegyenlítjük, fűszerpaprikát, Harcsapaprikás, fűszerpaprika, csomómentesre, csuszatészta, vöröshagymát, paradicsomot, Beletesszük, Kiforraljuk, megpároljuk, kipirítjuk, tűzhelyről, félrehúzva, melegítsük, pótlásával, paradicsom, Halmozzuk, zsírjával, csuszához, szalonnát, megsózzuk, feloldjuk, forrásban, szalonnát, csuszával, harcsa, hagyma, paprika, paradicsom, tejföl, túró, csuszatészta, szalonna, evőkanál liszt, fűszerpaprika,
|
|
|
|
|