Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Megtisztítjuk a sárgarépát, a tököt valamint a burgonyát. Felkockázzuk és fél órán át sós vízben főzzük
Mikor megfőtt, leszűrjük a zöldséget.( a levet nem öntjük el) majd leturmixoljuk. Két kanál pépet félreteszünk a díszítéshez, majd a többit visszatesszük a visszamaradt zöldségléhez. 10 percre újra feltesszük főni, majd sózzuk, borsozzuk és és egy kanál olívaolajjal gazdagítjuk
A levest tányérba szedjük, tetejét a zöldségpéppel valamint a zöldhagymával díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Abból a zöldségből tehetünk többet ,ha valamelyik ízét ki akarjuk emelni..Tehetünk az adott zöldségeken kívül más zöldséget is (karfiol,zeller ,petrezselyem)
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.18 22:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tököt valamint, többit visszatesszük, visszamaradt zöldségléhez, kanál olívaolajjal, levest tányérba, zöldségpéppel valamint, zöldhagymával díszítjük, zöldségből tehetünk, adott zöldségeken, Zöldségkrémleves, leturmixoljuk, zöldségpéppel, zöldhagymával, Megtisztítjuk, visszatesszük, félreteszünk, visszamaradt, olívaolajjal, petrezselyem, Felkockázzuk, zöldségléhez, díszítéshez, zöldségeken, gazdagítjuk, zöldhagyma, valamelyik, zöldségből, feltesszük, sárgarépát, zöldséget, leszűrjük, sárgarépa, borsozzuk, olívaolaj, burgonyát, sárgarépa, burgonya, szál zöldhagyma, olívaolaj, bors,
|
|
|
|
|