Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Feldaraboljuk az oldalast és jó alaposan megsózzuk,borsozzuk.Belehe lyezzük a húst a tepsibe,rádaraboljuk a paprikát,a hagymát,a paradicsomot és a sertészsírt.Alufólia alatt kettőszáz fokon negyven-negyvenöt percig sütjük.Amikor megpuhult a hús,levesszük a fóliát és pirosodásig hagyjuk a sütőben.Tört burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss zöldségek híján rakjunk a hús mellé 5-6 gerezd fokhagymát,így finomabb lesz az oldalas.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.26 09:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
Belehelyezzük, Feldaraboljuk, sertésoldalas, rádaraboljuk, paradicsomot, burgonyával, pirosodásig, vöröshagyma, sertészsírt, zöldpaprika, fokhagymát, sertészsír, paradicsom, megpuhult, zöldségek, Debreceni, kettőszáz, teáskanál, negyvenöt, borsozzuk, levesszük, megsózzuk, paprikát, Alufólia, alaposan, evőkanál, sertésoldalas, közepes méretű paradicsom, zöldpaprika, vöröshagyma, teáskanál sóbors, evőkanál sertészsír,
|
|
|
|
|