Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat 1.5 cm -s szeletekre vágom fel,egy serpenyőbe felmelegítem az olajat, meritumom benne a fokhagymát, és a szardellát is.
Ha meg van , belerakom a halszeleteket, rövid ideig pirítom , majd felöntöm a borral, hozzáadom fűszereket , vegetát és a paradicsomot is hozzákeverem.
Óvatosan kell vele bánni, inkább csak rázogatni kell a serpenyőt, mint kevergetni.
Készre párolom az egészet.
Főtt széles metélt tészta illik hozzá.
Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel megszórom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sügér helyett lehet más olyan hal is amelyik nem nagyon szálkás.
Tálaláskor bazsalikommal is díszíthetjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.24 22:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőbe felmelegítem, sügér helyett, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, halszeleteket, bazsalikommal, paradicsomot, felmelegítem, Paradicsomos, hozzákeverem, díszíthetjük, serpenyőbe, szeletekre, fokhagymát, szardellát, Tálaláskor, Tálaláskor, kevergetni, fűszereket, paradicsom, serpenyőt, megszórom, szardella, hozzáadom, rázogatni, fokhagyma, meritumom, belerakom, sügér, olaj, sózott szardella, hámozott paradicsom, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|