Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camembert, és azzal együtt olvasztjuk tovább.
Ahogy felolvadtak, akkor óvatosan hozzáadagoljuk a tejet és a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, és szerecsendióval ízesítjük. Végül a keményítővel kicsit besűrítjük.
A cipókat kivájjuk. A levest a cipóban tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen tálaljuk és megszórjuk a tetejét reszelt trappistával.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
dudaas |
2012.05.21. 00:15 (#1) |
|
 |
köszönöm, szerintem fokhagyma még kiegészíti, de ez egyéni. |
| |
|
|
|
camembert sajtot, lábosba belenyomjuk, keményítővel kicsit, cipókat kivájjuk, cipóban tálaljuk, tetejét reszelt, szerecsendióval, hozzáadagoljuk, Sajtkrémleves, felolvasztjuk, szerecsendió, felkockázzuk, keményítővel, trappistával, belenyomjuk, felolvadtak, tejszínben, megszórjuk, olvasztjuk, besűrítjük, Hozzáadjuk, krémsajtot, keményítő, borsozzuk, camembert, camembert, camembert, ízesítjük, tejszínt, óvatosan, kivájjuk, krémsajt, sajt camembert, krémsajt, sajt trapista, ízlés szerint, bors, szerecsendió, tejszín, evőkanál keményítő, cipó,
|
|
|
|
|