Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kockára vágom a hagymát.
Tálban villával összetöröm a túrót, a tál egyik felébe húzom.
Kis lábaskában bő olajat melegítek.
Megsütöm benne a hagymát.
Lyukas kanállal (szűrőkanállal/ habozókanál) a túró mellé szedem a megsült hagymát, az olajat félrehúzom a lángról.
Megvárom, amíg kihűl a hagyma.
A tálba ütök két tojást.
Só, bors, és annyi zsemlemorzsa, hogy gyúrható legyen.
Zsemlemorzsával borított deszkán centi vastagságságúra lapítom, vizespohár sima fenekével lepaskolom.
A vékony falú vizespohár karimáját zsemlemorzsába mártva pogácsákat szaggatok.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zsemlemorzsába hempergetve ugyanabban az olajban lassan pirosra sütöm.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túró mellé, megsült hagymát, olajat félrehúzom, tálba ütök, vékony falú, olajban lassan, vastagságságúra, Zsemlemorzsával, Zsemlemorzsába, zsemlemorzsába, szűrőkanállal, zsemlemorzsa, zsemlemorzsa, hempergetve, habozókanál, vöröshagyma, félrehúzom, Túrófasirt, összetöröm, ugyanabban, pogácsákat, lábaskában, vizespohár, lepaskolom, vizespohár, fenekével, karimáját, melegítek, szaggatok, kanállal, Megvárom, villával, túró, vöröshagyma, tojás, frissen őrölt bors, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|