Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átforgatjuk, meghintjük sóval, delikáttal és őrölt borssal, majd egy pici vízzel felengedjük, és fedő alatt megpároljuk.
Egy másik edényben a rizst kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd felengedjük vízzel, és egy kevés sóval, borssal ízesítjük. Amikor a rizs már majdnem kész hozzáadjuk a lecsepegtetett zöldborsót.
A megpárolt csirkemájat összeborítjuk a borsós rizzsel, jól összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot.
Tálaláskor a tányérokra kis kúpokat halmozunk, melyek tetejét megszórjuk egy kevés reszelt sajttal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.27 09:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát apró, pici vízzel, másik edényben, rizst kevés, kevés sóval, lecsepegtetett zöldborsót, megpárolt csirkemájat, borsós rizzsel, reszelt sajtot, kevés reszelt, lecsepegtetett, összeforgatjuk, megtisztított, összeborítjuk, vöröshagymát, csirkemájat, átforgatjuk, felengedjük, csirkemájat, vöröshagyma, felengedjük, megpároljuk, hozzáadjuk, Tálaláskor, lepirítjuk, hozzáadjuk, delikáttal, hozzáadjuk, zöldborsót, megszórjuk, meghintjük, tányérokra, trappista, ízesítjük, Csirkemáj, halmozunk, csirkemáj, rizs, trappista sajt, doboz zöldborsó, vöröshagyma, olaj,
|
|
|
|
|