Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meggyet egy liter sóval citromhéjjal fahéjjal és szegfűszegben ízesített vízben 2-3 percig főzzük majd majd a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük . Néhány percig forraljuk és melegen vagy hidegen tálaljuk!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pici vörösborral ízesíthetjük !
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2012.06.05 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liter sóval, tejfölben simára, szegfűszegben, ízesíthetjük, citromhéjjal, vörösborral, Meggyleves, besűrítjük, szegfűszeg, forraljuk, tejfölben, ízesített, citromhéj, kimagozot, tálaljuk, evőkanál, fahéjjal, liszttel, melegen, hidegen, meggyet, percig, percig, simára, kevert, vízben, főzzük, tejföl, kimagozot meggy, cukor, citromhéj, tejföl, evőkanál liszt, fahéj, szegfűszeg,
|
|
|
|
|