Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel és apróra vágott chilivel. Tegyük a hűtőbe egy órára.
Öntsünk olíva olajat a serpenyőbe. A hagymát vágjuk szeletekre, majd a fokhagymával együtt tegyük az olajba. Dinszteljük üvegesre. Adjuk hozzá a csirkét és süssük körbe aranybarnára.
Adjuk hozzá a szójaszószt és a levest. Pároljuk fedő alatt kb. 30 percig, míg megpuhul.
Amikor a hús elkészül, vegyük ki a szószból. Majd főzzük addig a szószt, míg besűrűsödik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csirkét tálaljuk a szósszal és rizzsel. Szórjuk meg pirított földimogyoró darabokkal.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát vágjuk, fokhagymával együtt, csirkét tálaljuk, fűszerkeverékkel, Csepegtessünk, papírtörlővel, Fűszervarázs, Tyúkhúsleves, aranybarnára, fokhagymával, földimogyoró, csirkecombok, vöröshagyma, citromlevet, Dinszteljük, besűrűsödik, szójaszószt, szójaszósz, dörzsöljük, szeletekre, darabokkal, serpenyőbe, csirkecomb, fokhagyma, szárítsuk, szószból, Pároljuk, üvegesre, Szárnyas, csirkecomb egész, vöröshagyma nagy, fokhagyma gerezd, piros chili, evőkanál szójaszósz, evőkanál olíva olaj, citrom,
|
|
|
|
|