Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A felhevített zsiradékon megpároljuk, majd hozzá adjuk a vékony és apró darabokra vágott füstölt sonkát. Tovább pároljuk kb. 5 percig. Ráborítjuk a csíkokra vágott sertéshúst is és egy kissé megpirítjuk. Ízlés szerint megborsozzuk, majd a mustárral elkeverjük. Felöntjük a borral és puhára főzzük egy óra alatt. Ha közben a bor elpárologna, öntsünk alá még egy kevés vizet. A végén a kevés maradék levét felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk.Párolt rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Megszórhatjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 17:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, felhevített zsiradékon, csíkokra vágott, kissé megpirítjuk, mustárral elkeverjük, kevés vizet, kevés maradék, összeforraljuk, Megszórhatjuk, megtisztítjuk, megborsozzuk, sertéscsíkok, megpirítjuk, felhevített, megpároljuk, elpárologna, sertéskaraj, Ráborítjuk, zsiradékon, tejszínnel, sertéshúst, elkeverjük, darabokra, Felöntjük, mustárral, felöntjük, étvágyat, tálaljuk, csíkokra, zsiradék, fehérbor, pároljuk, szerint, sertéskaraj, nagyobb hagyma, füstölt sonka, zsiradék, mustár, őrölt bors, félédes fehérbor, tejszín,
|
|
|
|
|