Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjából egyforma méretűek legyenek.
A hagymát apróra vágjuk és olajon dinszteljük, majd hozzáadjuk a pirosparikát, kis vízzel felengedjük és kicsit beforraljuk.
Először a gombát adjuk az alaphoz, majd folyamatosan minden zöldséget a lábosba teszünk.
Megpároljuk a zöldségeket, mindig csak kevés vizet hozzáadva, de ügyelve, hogy legyen szaftja.
Amikor a tészta elkészült, akkor leszűrjük és kihűtjük, majd amikor a zöldégpörkölt is elkészült, nagy mozdulatokkal összekeverjük ügyelve, hogy ne törjön nagyon szét a zöldség. (Tetézhetjük az ízeket, ha ezután belesimítjuk egy tepsibe, és füstölt sajttal megszórva megsütjük.)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha már egyszer leakciózták a zöldségeket, akkor nem szabad kihagyni. Különben meg nagyon finom és egészséges.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 18:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát feltesszük, hagymát apróra, gombát adjuk, lábosba teszünk, tészta elkészült, összekeverjük, mozdulatokkal, csiperkegomba, zöldégpörkölt, tésztapörkölt, belesimítjuk, száraztészta, pirospaprika, pirosparikát, folyamatosan, tetszőleges, Tetézhetjük, vöröshagyma, leakciózták, beforraljuk, megfelelően, dinszteljük, felengedjük, Megpároljuk, zöldségeket, zöldségeket, hozzáadjuk, tisztítunk, fajtájának, hozzávalót, feltesszük, cukkini, padlizsán, csiperkegomba, brokkoli, vöröshagyma, tetszőleges száraztészta, bors pirospaprika,
|
|
|
|
|