Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges, hozzáöntünk egy kis vizet. A végén pedig megszórjuk fűszerpaprikával.
Ezzel a masszával megkenjük a kenyereket, és pár percre betoljuk a forró sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon gyors, különleges borkorcsolya, amit jól borsozzunk meg, hogy csússzon mellé a remek rizling
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gorombára aprított, végén pedig, masszával megkenjük, forró sütőbe, remek rizling, fűszerpaprikával, megdinszteljük, fűszerpaprika, borkorcsolya, vöröshagyma, hozzáöntünk, megszórjuk, borsozzunk, különleges, lepirítjuk, kenyereket, borsozzuk, gorombára, megkenjük, masszával, szükséges, alaposan, betoljuk, csússzon, rárakjuk, evőkanál, aprított, agyvelő, hagymát, rizling, jófajta, velő igen agyvelő!, nagy vöröshagyma, evőkanál zsír, bors, jófajta fűszerpaprika, kenyér,
|
|
|
|
|