Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Citromos vízben egy-két perces forralással megfőzöm a megtisztított gombákat.Kiszedem és megszárítgatom őket.Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon megfonnyasztom, hozzáadom a felszelt paprikát, a paradicsomot, a gombák felszelt szárát és a felkockázott padlizsánt, amit a héjától megtisztítottam.
Megszórom bazsalikommal,a fokhagyma granulátummal és ízlés szerint sóval.
Amikor elkészült belekeverem a reszelt sajtot és megtöltöm a gombákat.10 percig sütöm 200 fokra előmelegített sütőben.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom húsmentes vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.09.10 14:03
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított gombákat, apróra vágott, margarinon megfonnyasztom, felszelt paprikát, gombák felszelt, felkockázott padlizsánt, héjától megtisztítottam, fokhagyma granulátummal, reszelt sajtot, megtisztítottam, megszárítgatom, megfonnyasztom, megtisztított, bazsalikommal, előmelegített, granulátummal, Padlizsánnal, felkockázott, paradicsomot, vöröshagymát, vöröshagyma, forralással, belekeverem, paradicsom, padlizsánt, margarinon, granulátum, húsmentes, fokhagyma, megtöltöm, elkészült, Megszórom, padlizsán, hozzáadom, fokhagyma, gomba, padlizsán, vöröshagyma, paprika, paradicsom, evőkanál Rama margarin, citrom leve, sajt,
|
|
|
|
|