Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát zsírban megdinszteljük, hozzáteszünk 2 gerezd, összevágott fokhagymát, majd a szeletelt gombát, törött borsot és sót is. Végül felöntjük vörösborral. Az így nyert lébe beletesszük a szeletekre vágott szűzpecsenyét illetve a szeletelt hús, és addig pároljuk közepes tűzön, amíg a hús meg nem puhul. Zöldborsós rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazán finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2013.11.25 09:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát zsírban, szeletelt gombát, szeletekre vágott, megdinszteljük, szűzpecsenyét, vöröshagymát, hozzáteszünk, szűzpecsenye, szűzpecsenye, beletesszük, összevágott, vöröshagyma, vörösborral, vörösborral, Zöldborsós, fokhagymát, szeletekre, szeletelt, fokhagyma, szeletelt, felöntjük, pároljuk, tálaljuk, vörösbor, illetve, zsírban, közepes, rizzsel, csipet, csipet, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, csipet bors, vörösbor, zsír, gomba, szűzpecsenye,
|
|
|
|
|