Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
2. A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
3. A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat.
4. Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt, majd a fokhagymaport.
5. A vágott felükkel lefelé tedd a parmezánra a burgonyát.
6. A 200 C-ra előmelegített sütőben légkeverés nélkül kb. 35 perc alatt süsd készre.
7. Ez is készült a tökéletes Parmezános sült burgonya köret!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni még magában is
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2017.10.05 08:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőt melegítsd, parázsburgonyákat alaposan, sütőlemezen kend, olvasztott vajat, vágott felükkel, tökéletes Parmezános, parázsburgonya, előmelegített, fokhagymaport, Egyenletesen, fokhagymapor, sütőlemezen, légkeverés, Parmezános, olvasztott, Parmezános, olvasztott, parmezánra, parmezánt, burgonyát, melegítsd, tökéletes, burgonya, felükkel, alaposan, parmezán, krumpli, készült, sütőben, magában, tepsis, Isteni, dkg parázsburgonya, dkg vaj olvasztott, dkg sajt parmezán, dkg fokhagymapor,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|