Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A jól kivert szeleteket sózzuk,
borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés zsíron majdnem puhára sütjük. Ezután a
szeleteket kivesszük és a hússütő zsírban finomra vágott vöröshagymát, és
kockákra vágott gombát pirítunk. Sózzuk, borsozzuk, és pirospaprikával
meghintjük. Kevés vízzel felöntjük, tejfölös habarással besűrítjük.
Visszahelyezzük a húsokat, és együtt forraljuk. Galuskával tálaljuk.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint erős paprikát is tálalhatunk hozzá.A gomba, pedig legjobb ha csiperke gomba..
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússütő zsírban, Visszahelyezzük, pirospaprikával, pirospaprika, sertésszelet, vöröshagymát, vöröshagyma, tálalhatunk, sertéskaraj, szeleteket, szeleteket, habaráshoz, meghintjük, habarással, besűrítjük, Galuskával, borsozzuk, borsozzuk, felöntjük, kivesszük, forraljuk, tálaljuk, pirítunk, tejfölös, paprikát, étvágyat, csiperke, sertéskaraj, gomba, vöröshagyma, tejföl liszt habaráshoz, bors pirospaprika, Liszt,
|
|
|
|
|