Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A margarint a cukorral, a tojással és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a sütőporral összeszitált lisztet, és alaposan összegyúrjuk. Viszonylag lágy tésztát kell kapnunk, ha nagyon keménynek érezzük, tejföllel lazítható. Legalább fél óráig hűtőben pihentetjük.
Kb. fél cm vastagságúra nyújtjuk, formára szúrjuk, és 160 fokon kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, megtöltjük baracklekvárral és összeragasztjuk a korongokat, végül vaníliás porcukorral megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.14 14:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukorral, sütőporral összeszitált, baracklekvárral, összeragasztjuk, linzerkoszorú, sütőmargarin, összeszitált, összegyúrjuk, vastagságúra, Belekeverjük, baracklekvár, pihentetjük, porcukorral, megtöltjük, korongokat, sütőporral, Viszonylag, megszórjuk, tejföllel, lazítható, keménynek, margarint, Legalább, cukorral, Lekváros, alaposan, nyújtjuk, keverjük, liszt, cukor, tojás, sütőmargarin, sütőpor, vaníliás cukor, baracklekvár, vaníliás porcukor,
|
|
|
|
|