Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fagyasztott szilvát kiengedem szobahőmérsékleten, majd a vörösborral, a cukorral, a fűszerekkel és a citrusokkal, felfőzöm. Csak addig főzöm, hogy a szilvaszemek megpuhuljanak, de ne essenek teljesen szét. Ekkor szórom bele a vörös áfonyát.
A tejszínben elkeverem a vaníliás pudingport és ezzel besűrítem a szószt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kockára vágott főtt burgonyával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
leves elkészült, fagyasztott szilvát, szilvaszemek megpuhuljanak, vörös áfonyát, tejszínben elkeverem, vaníliás pudingport, Marhahúslevest, szilvaszósszal, megpuhuljanak, fehérpecsenye, fehérpecsenye, szilvaszemek, vörösáfonya, kiskanálnyi, evőkanálnyi, fagyasztott, vörösborral, fűszerekkel, burgonyával, fagyasztott, húslevesből, citrusokkal, pudingport, szegfűszeg, tejszínben, szeleteket, pudingpor, elkeverem, besűrítem, kiengedem, citromhéj, mártáshoz, felezett szilva fagyasztott, aszalt vörösáfonya, evőkanálnyi durvára tört, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg, őrölt gyömbér, citromhéj reszelve, narancs leve reszelt héja, cukor, vörösbor,
|
|
|
|
|