Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposztát lereszelem durvára , s az olajon megpírítom .
A hagymát is megpírítom egy másik serpenyőben , majd hozzáadom a reszelt répát, 5 percnyi pirítás után teszem bele a felkockázott héj nélküli kolbász karikákat , s a kusz-kuszt is .2-3 percig együtt párolom .
Ha kell kevés vizet öntök alá, közben fűszerezem sóval, borsal .
A kész párolt káposztát is belekeverem a végén .
A palacsintákat megtöltöm feltekerem s a szokásos módon bepanírozom és olajban kisütöm .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az igaz , hogy nem egy kalória szegény étel, de nagyon finom.
A káposzta és a kolbász adja meg az izét, a kusz-kusztól lesz tartalmasabb.
Épp emiatt személyenként 1 - 1 bőven elég .
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibolya58
2014.05.06 12:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát lereszelem, olajon megpírítom, másik serpenyőben, reszelt répát, szokásos módon, kalória szegény, kolbász adja, kusz-kusztól lesz, személyenként, palacsintákat, felkockázott, tartalmasabb, belekeverem, serpenyőben, bepanírozom, feltekerem, palacsinta, megpírítom, palacsinta, fűszerezem, megpírítom, lereszelem, káposztát, megtöltöm, káposztát, karikákat, hozzáadom, sárgarépa, káposzta, káposzta, szokásos, étvágyat, Fűszeres, percnyi, palacsinta, kisebb káposzta, csésze kusz-kusz, szál füstölt kolbász, hagyma, sárgarépa, olaj,
|
|
|
|
|