Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsemléknek kalapot vágunk és kicsipkedjük a belsejüket. A megtisztított gombát felszeleteljük és rádobjuk a zsiradékon megpirított hagymára. Tovább pároljuk és fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával. Ha megpárolódott akkor ráütjük a tojást és lazán megkeverjük amíg a tojás megkeményedik rajta. Belerakjuk a reszelt sajtot. A gombához keverjük a zsemle belsőt is, ha száraz lenne némi tejjel lazíthatjuk. A zsemléket tejben megforgatjuk és beletöltjük a gombás tölteléket, rátesszük a kalapot és tepsibe tesszük amit kivajaztunk. A kalapokra teszünk némi vajat vagy margarint és megszórjuk sajttal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
180 fokon 30 percig sütjük.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 10:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zsemléknek kalapot, megtisztított gombát, zsiradékon megpirított, tojás megkeményedik, reszelt sajtot, gombához keverjük, zsemle belsőt, zsemléket tejben, gombás tölteléket, kalapokra teszünk, felszeleteljük, megtisztított, megpárolódott, megkeményedik, megforgatjuk, majoránnával, kicsipkedjük, kivajaztunk, beletöltjük, fűszerezzük, lazíthatjuk, megpirított, megkeverjük, belsejüket, zsiradékon, tölteléket, megszórjuk, zsemléknek, Belerakjuk, kalapokra, rátesszük, zsemléket, margarint, Gombával, margarin, rádobjuk, zsemle, deka gomba, hagyma, tojás, némi vagy margarin, reszelt sajt ízlés szerint,
|
|
|
|
|