Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tartármártás hozzávalóit összekeverjük.
1. A tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk.
2. Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük.
3. A zselatint 1dl hideg vízben 30- 40 percig dagadni hagyjuk.
4. 1,5 dl vízben a leveskockát felforraljuk, ráöntjük a hideg vízben áztatott zselatinra. Addig kavarjuk, míg a zselatin folyékonnyá nem vált (ha nem akar olvadni, meleg víz felett kell kevergetni).
5. Összekeverjük a majonézes salátával, őzgerincformába öntjük és hűtőben legalább 5 órát hűtjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Laktató és kiadós.
|
|
|
|
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.26 07:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tartármártás hozzávalóit, leveskockát felforraljuk, hideg vízben, zselatin folyékonnyá, majonézes salátával, őzgerincformába, tartármártást, összekeverjük, Összekeverjük, összekeverjük, zöldségleves, tartármártás, tartármártás, Tartármártás, felforraljuk, folyékonnyá, hozzávalóit, kaliforniai, leveskockát, vendégváró, kevergetni, Hozzáadjuk, zselatinra, kávéskanál, majonézes, zselatint, teáskanál, salátával, tojásokat, uborkákat, legalább, főtt sonka, főtt tojás, savanyú uborka, piros kaliforniai paprika, zöldségleves kocka, zselatin, tartármártás, Tartármártás, tejföl, majonéz, teáskanál mustár, csapott kávéskanál cukor, bors,
|
|
|
|
|