Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított spárgát sós-cukros, forrásban levő vízben megfőzöm, majd leszűrve, egy tűzálló tálba fektetem. Egy serpenyőben összekeverem a tejfölt a tojás sárgákkal, a citrom levével, a vajjal és a liszttel. Hígítom 1,5 dl spárgalével és sűrűre főzöm. Ezzel lelocsolom a spárgát, tetejét megszórom bőségesen, reszelt sajttal. Sütőben, kisebb lángon, 20-30 perc alatt megsütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főételnek is kítűnő de köretként is tálalható.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.25 15:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított spárgát, tűzálló tálba, serpenyőben összekeverem, tojás sárgákkal, citrom levével, megtisztított, összekeverem, serpenyőben, spárgalével, kávéskanál, lelocsolom, forrásban, köretként, sárgákkal, bőségesen, mártással, tálalható, Főételnek, megszórom, fektetem, megfőzöm, liszttel, megsütöm, tejfölös, leszűrve, tejfölt, Hígítom, spárgát, tűzálló, sajttal, sárgája, spárga, tejföl, tojás sárgája, citrom, kávéskanál liszt, ízlés szerint, füstölt sajt,
|
|
|
|
|