Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst ledaráljuk,hozzáadunk egy üvegesre párolt hagymát,egy beáztatott zsemlét és két tojást.Sóval,borssal petrezselyemzölddel ízesítjük.Az apróra vágott hagymát hideg vízbe főni tesszük,majd belerakjuk a hasábra vágott kerti veteményeket.Hozzáöntjük a savanyú káposztalét,s ha felfő a leves,,a vizes kézzel formázott gombócokat beleengedjük óvatosan a fazékba,meghintjük lestyánlevéllel és puhára főzzük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finomabb ízű a leves,ha teszünk bele egy kávéskanál raradicsompürét
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 14:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst ledaráljuk, üvegesre párolt, beáztatott zsemlét, apróra vágott, hasábra vágott, savanyú káposztalét, vizes kézzel, kávéskanál raradicsompürét, petrezselyemzöld, lestyánlevéllel, raradicsompürét, Káposztaleves, veteményeket, beleengedjük, korhelyeknek, vöröshagyma, Hozzáöntjük, káposztalét, kávéskanál, hozzáadunk, ledaráljuk, beáztatott, gombócokat, belerakjuk, káposztalé, meghintjük, formázott, ízesítjük, sárgarépa, sertéshús, üvegesre, Finomabb, óvatosan, teszünk, szál sárgarépa, szál petrezselyemgyökér, zeller, vöröshagyma, 1csokor petrezselyemzöld, levél lestyán, tojás, szelet zsemle, liter savanyú káposztalé, bors,
|
|
|
|
|