Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet összedolgozzuk a megfőtt burgonyával és a sóval.Az élesztőt 2 dl.vízben felfuttatjuk,majd hozzáadjuk a masszához,fél órán át kelesztjük.A megkelt tésztát egy kizsírozott tepsiben elnyújtjuk,a tetejét olívaolajjal megkenjük,és félkészre megsütjük.A csirkemellet összekockázzuk,olívaolajja l meglocsoljuk és gyros fűszerrel ízesítjük.Hagyjuk,hogy összeérjenek az ízek,majd megsütjük.A tejfölben elkeverjük két gerezd zúzott fokhagymát,egy csomag kapros-joghurtos salátafűszert,és a félkész tészta tetejére kenjük.A megsült csirkemellet ráöntjük a tetejére .Végül sajtot szórunk rá és 200 fokon megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A megsült húshoz karikázhatunk még paradicsomot,uborkát is,ezekkel gazdagíthatjuk az ételt.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2013.01.13 22:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet összedolgozzuk, megfőtt burgonyával, megkelt tésztát, kizsírozott tepsiben, tetejét olívaolajjal, csirkemellet összekockázzuk, tejfölben elkeverjük, csomag kapros-joghurtos, félkész tészta, megsült csirkemellet, megsült húshoz, összekockázzuk, összedolgozzuk, gazdagíthatjuk, salátafűszert, karikázhatunk, olívaolajjal, összeérjenek, csirkemellet, meglocsoljuk, felfuttatjuk, paradicsomot, csirkemellet, olívaolajjal, kizsírozott, burgonyával, elnyújtjuk, kávéskanál, hozzáadjuk, csirkemell, fokhagymát, elkeverjük, kelesztjük, masszához, fűszerrel, joghurtos, megsütjük, 30dkg liszt, 20-30dkg csirkemell, 7dkg főtt burgonya, 20dkgsajt, evőkanál gyros fűszer, evőkanál olívaolaj, gerezd fokhagyma, kávéskanál, nagy doboz tejföl, 3dkg élesztő,
|
|
|
|
|