Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet világosra pirítjuk, felengedem 1.6l vízzel, beletesszük a leveskockát és a fűszereket és felforraljuk, beletesszük a reszelt füstölt sajtot és 3-4 perc alatt simára főzzük. Ezután hozzáöntjük a főzőtejszínt és ezzel is felforraljuk. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
anyakatus
2014.05.20 20:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet világosra, reszelt füstölt, húsleveskocka, sajtkrémleves, szerecsendió, felforraljuk, főzőtejszínt, felforraljuk, beletesszük, főzőtejszín, hozzáöntjük, beletesszük, leveskockát, pirítóssal, finomliszt, fűszereket, felengedem, Fokhagymás, világosra, pirítjuk, tálaljuk, füstölt, füstölt, reszelt, Füstölt, lisztet, főzzük, simára, őrölt bors, szerecsendió, finomliszt, füstölt sajt, húsleveskocka, főzőtejszín,
|
|
|
|
|