Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A reszelt sárgarépát (közepes lyukú káposzta reszelő) összekeverjük a többi hozzávalóval és hagyjuk érni egy napot a hűtőszekrényben. Fontos, hogy meg legyen mosva a mazsola, és előbb kerüljön a keverékbe az olaj (ráreszeljük az olajra a répát) majd a többi hozzávalót.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hihetetlenül jó vitaminforrás. Megelőzi a meghűlést és az emésztési panaszokat. Sokáig eláll elkészítve, így egyszerre nagyobb mennyiség is készíthető belőle, ha bírjuk a reszelést és nem fárad el közben a kéz
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.02.06 08:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
belseje belekaparva, keverékbeEgy pici, narancs leve, reszelt sárgarépát, többi hozzávalóval, többi hozzávalót, emésztési panaszokat, hűtőszekrényben, vitaminforrás, összekeverjük, karottasaláta, Hihetetlenül, hozzávalóval, ráreszeljük, belekaparva, panaszokat, elkészítve, készíthető, sárgarépát, hozzávalót, egyszerre, keverékbe, meghűlést, keverékbe, emésztési, mennyiség, sárgarépa, reszelést, megmosva, citromlé, Megelőzi, reszelve, kerüljön, sárgarépa reszelve, mazsola megmosva, deci Floriol olaj, csipet gyömbér,
|
|
|
|
|