Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom.
A tésztához a lisztet, sót,borst,tojássárgáját,te jet vagy a vizet jól elkeverem.Most a fűszereket is bele rakom.Hozzáadom a reszelt zöldségeket / répát,cukkinit / s végül a tojásfehérje keményre
vert habját is .De ezt nagyon óvatosan,hogy levegős maradjon a tészta.
A nyársakat ebben a tésztában megforgatom és forró olajban
szép barnára kisütöm.
Én burgonyapűrével tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá !
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
többféle variációja is lehet a zöldségeknek.
-reszelt zeller + reszelt sajt
-reszelt cukkini + fokhagyma
-póréhagyma + reszelt sajt
lehet gyümölccsel is csinálni.
a tésztába reszelt almát és darált diót
Mindenki úgy variálja ahogy neki tettszik.
a saslik pálcákat sütés előtt ajánlatos egy kicsit beáztatni, hogy ne égjen meg.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 15:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez1 csomag, nyársakra felhúzom, reszelt zöldségeket, tojásfehérje keményre, nyársakat ebben, tésztában megforgatom, tésztába reszelt, saslik pálcákat, kicsit beáztatni, burgonyapűrével, tojássárgáját, zöldségeknek, tojásfehérje, csirkemellet, szerecsendió, zöldségeket, CSIRKENYÁRS, megforgatom, gyümölccsel, felkockázva, lereszelve, fűszereket, póréhagyma, póréhagyma, variációja, csirkemell, nyársakra, darabokra, tésztához, fokhagyma, tésztában, fokhagyma, ajánlatos, beáztatni, ZÖLDSÉGES, csirkemell, bors, tojás, nagyobb sárgarépa reszelve, póréhagyma felkockázva, kisebb cukkini lereszelve, gerezd fokhagyma, kakukkfű, szerecsendió, olaj sütéshez, csomag saslik pálca,
|
|
|
|
|