Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A padlizsánokat megmosom, kettévágom, a belsejét kanállal kivájom, majd besózom. A kivájt részeket félreteszem. A húsleveskockás vízben megfőzöm a zacskós rizst.
A hagymát apróra vágom, kevés olajon megdinsztelem. Hozzáteszem a darált húst, fűszerezem, majd pár percig párolom. A végén hozzákeverem a padlizsán kivájt, apróra vágott belsejét. 1-2 perc alatt készre párolom.
A keveréket a rizzsel és a tejföllel összekeverem, majd a fél-padlizsánokba töltöm. A tetejére 1-1 szelet baconszalonnát teszek és sajtot reszelek rá.
Előmelegített sütőben 200 C°-on kb. 20-25 percen keresztül sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.04.01 18:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
padlizsánokat megmosom, belsejét kanállal, kivájt részeket, húsleveskockás vízben, zacskós rizst, hagymát apróra, darált húst, végén hozzákeverem, padlizsán kivájt, tejföllel összekeverem, fél-padlizsánokba töltöm, húsleveskockás, baconszalonnát, Előmelegített, padlizsánokba, padlizsánokat, megdinsztelem, hozzákeverem, összekeverem, félreteszem, vöröshagyma, Hozzáteszem, ételízesítő, kettévágom, fűszerezem, leveskocka, padlizsán, tejföllel, padlizsán, sertéshús, előfőzött, keresztül, keveréket, padlizsán, belsejét, megfőzöm, részeket, padlizsán, csomag rizs előfőzött, sertéshús darált, vöröshagyma, leveskocka, tejföl, szelet bacon, bors, ételízesítő, olaj kevés, reszelt sajt,
|
|
|
|
|
Hotdog
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|