Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A ribizlit leszemezzük alaposan megmossuk,lecsepegtetjük ,megszórjuk 2 ek .liszttel és átforgatjuk..A vajat a cukorral habosra keverjük,hozzáadunk 6 tojássárgáját,lisztet,sütő port,darált diót,rumot,ráütünk egy tojást és alaposan összekeverjük.A tésztát egy 20x30x6 cm-es kivajazott,lisztezett tepsibe öntjük elsimítjuk és ráterítjük a ribizlit.Előmelegített sütőben,180 fokon készre sütjük.(tűpróba szükséges)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ribizli helyett meggyet is szórhatunk a tetejére,azzal is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.19 10:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ribizlit leszemezzük, cukorral habosra, 20x30x6 cm-es, lecsepegtetjük, összekeverjük, Előmelegített, tojássárgáját, átforgatjuk, leszemezzük, lisztezett, kivajazott, hozzáadunk, megszórjuk, elsimítjuk, ráterítjük, szórhatunk, szükséges, megmossuk, liszttel, alaposan, alaposan, ribizlit, tetejére, ribizlit, Ribizlis, keverjük, cukorral, sütőport, tepsibe, liszt+ liszt, cukor, tojás, darált, ekrum, sütőpor,
|
|
|
|
|