Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kockára vágott szalonnát zsíron megpirítjuk. Beletesszük a karikára vágott vöröshagymát és üvegesre sütjük. Rádobjuk a karikára vágott kolbászt és a zúzott fokhagymát. Kis idő után beleöntjük a babot, a lecsót és a fűszereket. Negyed óra alatt készre főzzük. Akkor jó,ha a leve már besűrűsödött.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kalóriadús, finom eledel.
|
|
|
|
3 komment
|
52 ember kedveli
|
isti53
2012.03.01 06:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
katika_1972 |
2016.05.22. 16:15 (#3) |
|
 |
Szövegértés 0 .
|
|
orsi1 |
2012.03.04. 16:32 (#2) |
|
 |
Cselacy: A konzerv bab fő meg 15 perc alatt és inkább az ízek összefőzése miatt kell főzni, nem a nyerssége miatt. A leírásban ott van, hogy vörös bab.
|
|
cselacy |
2012.03.02. 20:06 (#1) |
|
 |
hogy fo meg a bab 15 perc alatt?Es mijen babot hasznalok? |
| |
|
|
|
karikára vágott, zúzott fokhagymát, pirospaprika, vöröshagymát, besűrűsödött, Beletesszük, vöröshagyma, megpirítjuk, babérlevél, fokhagymát, Kalóriadús, fűszereket, beleöntjük, fokhagyma, majoránna, teáskanál, szalonnát, evőkanál, Rádobjuk, kolbászt, karikára, üvegesre, kedvence, karikára, szalonna, konzerv, füstölt, Spencer, konzerv vörös, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, füstölt kolbász, üveg lecsó, füstölt szalonna, teáskanál mustár, babérlevél, evőkanál pirospaprika, bors majoránna,
|
|
|
|
|