Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát összetöröm és a szokásos módon, sós, forrásban lévő vízben megfőzöm. Meleg vízzel leöblítem és melegen tartom. Közben egy edényben a nagyon finomra vágott szalonna zsírját kisütöm, a pörcöt leszűröm.
A főtt tésztát összekeverem a szalonnazsírral, borssal és tejszínnel, majd tűzálló tálba terítem. A reszelt sajttal egyenletesen behintem a tetejét és az előmelegített, forró sütőbe tolom. Annyi ideig sütöm, amíg a sajt nyúlósra nem olvad a tetején. Villával átkeverem, és máris tálalom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vigyázzunk a spagettire mivel eléggé megkeményedik a sütőben hanem elég keverjük el a tejszínnel.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 15:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát összetöröm, szokásos módon, nagyon finomra, pörcöt leszűröm, főtt tésztát, reszelt sajttal, sajt nyúlósra, spagettire mivel, sütőben hanem, szalonnazsírral, előmelegített, megkeményedik, egyenletesen, összekeverem, összetöröm, tejszínnel, spagettire, tejszínnel, Vigyázzunk, átkeverem, leöblítem, forrásban, leszűröm, megfőzöm, behintem, edényben, szokásos, nyúlósra, Spagetti, keverjük, spagetti, Villával, szalonna, szalonna, tűzálló, spagetti, reszelt edami sajt, tejszín, füstölt szalonna,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|