Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csontot a megtisztított tüdővel meg a szívvel két liter vízben feltesszük főni, és sóval meg babérlevéllel ízesítjük. Ha félig megpuhult, beletesszük a vékony metéltre vágott zöldséget meg a kelkáposztát, és teljesen puhára főzzük. Végül belerakjuk a májat is, és még tíz percig forraljuk. Tálalás előtt a tüdőt meg a szívet kivesszük, laskára vágjuk, majd a levesbe visszatesszük. Az egészet világos rántással besűrítjük és citromlével savanyítva, tejföllel gazdagítva adjuk asztalra.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Megbízható hentestől biztosan friss belsőségből készítsük.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rántáshoz szükséges, megtisztított tüdővel, vékony metéltre, szívet kivesszük, levesbe visszatesszük, egészet világos, megtisztított, babérlevéllel, visszatesszük, leveszöldség, kelkáposztát, belsőségből, kelkáposzta, citromlével, vöröshagyma, Disznótoros, beletesszük, besűrítjük, sertéstüdő, belerakjuk, savanyítva, babérlevél, feltesszük, gazdagítva, Megbízható, szükséges, ízesítjük, megpuhult, forraljuk, rántással, hentestől, készítsük, sertésmáj, sertéstüdő, szív, csont, vöröshagyma babérlevél, leveszöldség, kelkáposzta, rántáshoz szükséges tejföl,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|