Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgaborsót pár órára beáztatom. Amikor megduzzadt, leöblítem, és felteszem főni a füstölt lében, de öntök mellé még 2-3 dl vizet is. Kíméletesen, kb. 40 percig főzöm, vigyázva, nehogy kifusson. A hagymát, a fokhagymát meghámozom, apróra vágom. Felforrósítom az olajat, zsemleszínűre pirítom benne a lisztet, majd ráteszem a hagymát. Kicsit pirulni hagyom, ezután leveszem a tűzről és belenyomom a tisztított fokhagymát. Elkeverem, a leveshez adom és besűrítem. Jól összeforralom, majd 40 percig állni hagyom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.06.16 20:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
füstölt lében, fokhagymát meghámozom, tisztított fokhagymát, leveshez adom, összeforralom, Felforrósítom, zsemleszínűre, sárgaborsót, Kíméletesen, mindenkinek, vöröshagyma, belenyomom, sárgaborsó, fokhagymát, fokhagymát, megduzzadt, tisztított, meghámozom, leöblítem, beáztatom, felteszem, Elkeverem, fokhagyma, besűrítem, kifusson, leveshez, húsleves, vigyázva, leveszem, ráteszem, vöröshagyma, tejszín, füstölt, liszt, gerezd fokhagyma, étolaj, sárgaborsó, húsleves füstölt,
|
|
|
|
|