Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A légkeveréses sütőt 180C-ra előmelegítjük, és az alufóliába tekert padlizsánokat 45-50 perc alatt megsütjük. A sütőből kivéve kicsomagoljuk az alufóliából hosszában kettévágjuk, a külső héját lehámozzuk.A padlizsánokat ezután egy mély tálba tesszük, és jöhet a fűszerezés. Fokhagyma és olívaolaj, sózzuk, borsozzuk .Már csak egy botmixer segítségére van szükségünk, hogy a padlizsánokat a fűszerrel egyenletesen eldolgozzuk. Lehűtve a legfinomabb, friss pirítóssal fenséges lakoma!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.04.25 22:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
légkeveréses sütőt, alufóliába tekert, sütőből kivéve, alufóliából hosszában, külső héját, padlizsánokat ezután, mély tálba, botmixer segítségére, fűszerrel egyenletesen, Padlizsánkrém, padlizsánokat, padlizsánokat, előmelegítjük, padlizsánokat, kicsomagoljuk, légkeveréses, egyenletesen, mindenkinek, alufóliából, segítségére, eldolgozzuk, kettévágjuk, legfinomabb, fűszerezés, pirítóssal, szükségünk, lehámozzuk, alufóliába, hosszában, megsütjük, borsozzuk, olívaolaj, padlizsán, fűszerrel, fokhagyma, padlizsán, olívaolaj, fokhagyma, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|