Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A Pataki-tálat 24 órára, de legalább 1 teljes éjszakára beáztatom hideg vízben, úgy hogy teljesen ellepje. A nyúl belsőségeit eltávolítom. A nyulat jól megmosom, feldarabolom, és villával jól megszurkálom, mindenhol, hogy könnyebben átsüljön. A húsokat sózom, borsozom, és fűszerezem. A hagymákat megpucolom, a zöldségeket megmosom, és az olívabogyó kivételével az összeset tetszés szerint felszeletelem.
A Pataki-tálat kikenem margarinnal, majd belehelyezem a húsokat, és az összes zöldséget.Behelyezem a kb. 180 fokra előmelegített sütő legalsó fokára úgy hogy fedővel együtt beférjen. A sütési idő kb. 120 perc.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
niki74
2014.05.03 22:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nyúl belsőségeit, húsokat sózom, hagymákat megpucolom, zöldségeket megmosom, olívabogyó kivételével, összeset tetszés, összes zöldséget, fokhagymagerezd, felszeletelem, előmelegített, fűszerkeverék, feldarabolom, megszurkálom, belehelyezem, zöldségekkel, belsőségeit, zöldségeket, eltávolítom, kivételével, margarinnal, mindenkinek, vöröshagyma, Behelyezem, mediterrán, fűszerezem, olívabogyó, megpucolom, könnyebben, paradicsom, olívabogyó, éjszakára, beáztatom, zöldséget, nyúl, vöröshagyma, paprika, paradicsom, fokhagymagerezd, olívabogyó, fehér bors, bors, mediterrán fűszerkeverék, Rama margarin,
|
|
|
|
|