Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 5 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Amikor tésztát főzünk ki, mindig ottmarad a leve, amit kiöntünk.
Na most ezt fogjuk felhasználni egy finom leves elkészítéséhez.
Olajon vagy zsíron megfuttatjuk az áttört fokhagymát a pirospaprikát utána tesszük bele vigyázva, nehogy a magas hőtől megkeseredjen. Felöntjük a tészta levével, és már készen is van. Betétként a kifőtt tésztából teszünk bele keveset.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ne tegyetek bele más fűszert, például vegetát mert elnyomja az igazi jó fokhagyma ízt.
Én szoktam magában is csinálni, ilyenkor rántást készítek és ebbe teszem a fokhagymát és pirospaprikát, és sima vízzel öntöm fel. Ilyenkor sózni is kell.Betétként lehet tésztát belefőzni, vagy apró nokedlikat szaggatni bele. Próbáljátok ki nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
finom leves, áttört fokhagymát, pirospaprikát utána, magas hőtől, tészta levével, kifőtt tésztából, elkészítéséhez, pirospaprikát, megkeseredjen, pirospaprikát, megfuttatjuk, pirospaprika, felhasználni, Próbáljátok, fokhagymát, kávéskanál, nokedlikat, fokhagymát, tésztából, szaggatni, belefőzni, Betétként, fokhagyma, Felöntjük, Betétként, leveskéje, fokhagyma, kiöntünk, Kifőzött, elnyomja, csinálni, ottmarad, Kifőzött tészta leve, gerezd fokhagyma, kávéskanál pirospaprika,
|
|
|
|
|